Hulp nodig? info@bagsterstore.nl of 06-46354929

Privacy Policy

Home / Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 E-mailadres

Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor: a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst; b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak; c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan. Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

 Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

 Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

 Veiligheid opslag van gegevens Veiligheidscriteria.

Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

 Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

 Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:  Op het volgende e-mailadres: info@bagster.nl b. Op het volgende telefoonnummer: +31 (0) 6 46 35 49 29 c. Op het volgende adres: Korte Belkmerweg 7 1756 CB 't Zand  Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Cookie beleid

Websites tegenwoordig gebruiken nuttige online technieken om het gebruiksgemak van websites te optimaliseren en zo interessant mogelijk te maken voor de bezoekers. Cookies zijn hier een mooi voorbeeld van. Cookies worden gebruikt door websiteshouders of derde partijen die communiceren via de website die u bezoekt.

Indien u akkoord gaat met de privacy policy en het cookie beleid, zorgt Chromeburner er voor dat bezoekers van de website bepaalde informatie niet herhaaldelijk krijgt, ontvangt of moet invoeren. Het gebruik van cookies is veilig en zorgt er uiteindelijk voor dat het surfen op de Chromeburner website makkelijker wordt.

: